Rețetă pizza cu rucola, prosciutto crudo, burrata și pesto de fistic
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 1 pizza: |
• 250 g aluat de pizza napolitan sau în stil New York |
• făină |
• 1/3 cană pesto de fistic și rucola |
• 20 g rucola |
• 110 g burrata |
• 2 felii prosciutto |
• 2 lgț miere |
• ulei de măsline |
• sare de mare fulgi |
• piper |
Descriere
Această pizza cu un gust autentic italian aduce împreună arome fresh. Încearcă rețeta de pizza cu rucola și prosciutto crudo, alături de un sos savuros de fistic!
Mod de preparare
Pasul 1: Scoate blatul de pizza din frigider și lasă-l cel puțin o oră la temperatura camerei. Preîncălzește cuptorul pentru pizza, cu piatra de copt pe grătar, la 380°C .
Pasul 2: Întinde aluatul de pizza într-un disc de 30 cm.
Pasul 3: Transferă aluatul pe o paletă presărată cu multă făină.
Pasul 4: Întinde sosul pesto din centrul aluatului, lăsând o margine de 2 cm liberă.
Pasul 5: Setează cuptorul pentru 5 minute și glisează pizza pe piatra de copt.
Pasul 6: Odată ce este gata, transferă pizza pe un tocător și adaugă rucola, burrata în bucăți și feliile de proscuitto.
Pasul 7: Decorează cu miere, stropește cu ulei de măsline și adaugă sarea fulgi și piperul.
Pasul 2: Întinde aluatul de pizza într-un disc de 30 cm.
Pasul 3: Transferă aluatul pe o paletă presărată cu multă făină.
Pasul 4: Întinde sosul pesto din centrul aluatului, lăsând o margine de 2 cm liberă.
Pasul 5: Setează cuptorul pentru 5 minute și glisează pizza pe piatra de copt.
Pasul 6: Odată ce este gata, transferă pizza pe un tocător și adaugă rucola, burrata în bucăți și feliile de proscuitto.
Pasul 7: Decorează cu miere, stropește cu ulei de măsline și adaugă sarea fulgi și piperul.
Preparat cu
-100lei
Cuisinart
Cuptor electric pizza, Cuisinart, CPZ120E
Gust delicios în 5 minute
Kit complet de accesorii
Termostat reglabil
• in stoc
PRP: 1.799,99lei
1.699,99lei