Rețetă baghete cu roșii uscate și cheddar

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 4 baghete: |
• 700g făină |
• 420ml apă calduță |
• 10g drojdie |
• 5g zahăr |
• 10g sare |
• 50g roșii uscate tocate |
• 100g brânză Chedar, tăiata bucățele mici |
Extra: ulei de măsline & făină |
Descriere
Descoperă o rețetă delicioasă de baghete crocante cu roșii uscate și cheddar, perfectă pentru un aperitiv savuros sau o gustare rapidă.
Mod de preparare
Pasul 1. În bolul mixerului, pune zahărul, drojdia, făina și apa.
Pasul 2. Mixează la viteză mică până la omogenizare. Crește treptat viteza și mixează încă 5-6 minute.
Pasul 3. Lasă la dospit până când aluatul își dublează volumul.
Pasul 4. Adaugă sarea și mixează la viteză medie încă 2 minute. Tot acum adaugă și roșiile & brânza.
Pasul 5. Lasă la dospit pentru încă 30 de minute sau până când își dublează aluatul din nou volumul.
Pasul 6. Pe o suprafață pudrată cu făină sau stropită cu ulei de măsline. Modelează baghetele ca în video.
Pasul 7. Pune în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt și lasă la dospit cât se încălzește cuptorul la 200 de grade.
Pasul 8. Înainte de a coace, stropește baghetele cu ulei de măsline și pudrează făina pentru o crustă extra crispy.
Pasul 9. Coace timp de 20-25 de minute sau până când baghetele devin ferme și au o crustă crocantă la exterior.
Pasul 2. Mixează la viteză mică până la omogenizare. Crește treptat viteza și mixează încă 5-6 minute.
Pasul 3. Lasă la dospit până când aluatul își dublează volumul.
Pasul 4. Adaugă sarea și mixează la viteză medie încă 2 minute. Tot acum adaugă și roșiile & brânza.
Pasul 5. Lasă la dospit pentru încă 30 de minute sau până când își dublează aluatul din nou volumul.
Pasul 6. Pe o suprafață pudrată cu făină sau stropită cu ulei de măsline. Modelează baghetele ca în video.
Pasul 7. Pune în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt și lasă la dospit cât se încălzește cuptorul la 200 de grade.
Pasul 8. Înainte de a coace, stropește baghetele cu ulei de măsline și pudrează făina pentru o crustă extra crispy.
Pasul 9. Coace timp de 20-25 de minute sau până când baghetele devin ferme și au o crustă crocantă la exterior.
Preparat cu
-1.250lei
