Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă bagete cu roșii uscate și cheddar

Rețetă bagete cu roșii uscate și cheddar
Rețetă bagete cu roșii uscate și cheddar

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 4 baghete:
• 700g faina
• 420ml apa calduta
• 10g drojdie
• 5g zahar
• 10g sare
• 50g rosii uscate tocate
• 100g branza Chedar taiata bucatele mici

Extra: ulei de masline & faina

Mod de preparare

- In bolul mixerului puneti: zaharul, drojdia, faina si apa.- Mixati la viteza mica pana la omogenizare, cresteti treptat viteza si mixati inca 5-6 minute.- Lasati la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul.-Adaugati sarea si mixati la viteza medie inca 2 minute. Tot acum adaugati si rosiile & branza.- Lasati la dospit inca 30 de minute sau pana cand isi dubleaza aluatul din nou volumul.- Pe o suprafata pudrata cu faina sau stropita cu ulei de masline, modelati baghetele ca in video.- Asezati in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si lasati la dospit cat se incalzeste cuptorul la 200C.- Inainte de a coace, stropiti baghetele cu ulei de masline si pudrati faina pentru o crusta extra crispy.- Coaceti timp de 20-25 de minute sau pana cand baghetele devin ferme si au o crusta crocanta la exterior.