Rețetă bagete cu roșii uscate și cheddar
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 4 baghete: |
• 700g faina |
• 420ml apa calduta |
• 10g drojdie |
• 5g zahar |
• 10g sare |
• 50g rosii uscate tocate |
• 100g branza Chedar taiata bucatele mici |
Extra: ulei de masline & faina |
Mod de preparare
- In bolul mixerului puneti: zaharul, drojdia, faina si apa.- Mixati la viteza mica pana la omogenizare, cresteti treptat viteza si mixati inca 5-6 minute.- Lasati la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul.-Adaugati sarea si mixati la viteza medie inca 2 minute. Tot acum adaugati si rosiile & branza.- Lasati la dospit inca 30 de minute sau pana cand isi dubleaza aluatul din nou volumul.- Pe o suprafata pudrata cu faina sau stropita cu ulei de masline, modelati baghetele ca in video.- Asezati in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si lasati la dospit cat se incalzeste cuptorul la 200C.- Inainte de a coace, stropiti baghetele cu ulei de masline si pudrati faina pentru o crusta extra crispy.- Coaceti timp de 20-25 de minute sau pana cand baghetele devin ferme si au o crusta crocanta la exterior.
Preparat cu
-1.400lei