Rețetă sorbet răcoritor de mango
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 mango medii (aprox. 650 g de pulpă) |
• coaja și zeama de la 2 lime |
Mod de preparare
Pasul 1. Decojește mangou și curăță pulpa de pe sâmbure. Taie în bucăți mari.
Pasul 2. Pe suportul pentru paletă al aparatului pentru deserturi reci, asamblează paleta. Așază bolul pentru congelare și pornește aparatul. În timp ce se amestecă, adaugă bucățile de mango, zeama și coaja de lime.
Pasul 3. Amestecă timp de 20 de minute. Sorbetul va căpăta o textură moale. Dacă vrei o consistență mai tare, transferă sorbetul într-un recipient etanș și dă la congelator aproximativ 2 ore.
Pasul 4. Dacă îl lași mai mult, scoate cu 10 minute înainte de a-l servi pentru a se înmuia.
Pasul 2. Pe suportul pentru paletă al aparatului pentru deserturi reci, asamblează paleta. Așază bolul pentru congelare și pornește aparatul. În timp ce se amestecă, adaugă bucățile de mango, zeama și coaja de lime.
Pasul 3. Amestecă timp de 20 de minute. Sorbetul va căpăta o textură moale. Dacă vrei o consistență mai tare, transferă sorbetul într-un recipient etanș și dă la congelator aproximativ 2 ore.
Pasul 4. Dacă îl lași mai mult, scoate cu 10 minute înainte de a-l servi pentru a se înmuia.