Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată Lotus Biscoff

Rețetă înghețată Lotus Biscoff
Rețetă înghețată Lotus Biscoff

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 ml lapte condensat îndulcit
• 250 ml smântână pentru frișcă 32% grăsime
• 100 g crema Biscoff (Speculoos)
• 50 g biscuiți Lotus, pentru decor

Mod de preparare

1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul necesită acest pas.

2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.

3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.

4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.

5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.

6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel. 

7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.