Rețetă sorbet de pepene roșu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g de pulpă de pepene roșu, tăiată cubulețe și fără semințe |
• 100 g zahăr pudră |
• zeama de la un lime |
Mod de preparare
Pasul 1. Lasă la congelator bolul aparatului Cuisinart pentru deserturi reci aproximativ 12 ore.
Pasul 2. Pe suportul pentru paletă al aparatului Cuisinart pentru deserturi reci, asamblează paleta. Așază bolul pentru congelare în aparat și pornește-l.
Pasul 3. În timp ce aparatul funcționează, toarnă toate ingredientele. Lasă să se amestece până când se îngroașă, timp de aproximativ 15 minute.
Pasul 4. Servește imediat sau, pentru o consistență mai fermă, transferă amestecul într-un recipient etanș și dă la congelator 2 ore.
Pasul 2. Pe suportul pentru paletă al aparatului Cuisinart pentru deserturi reci, asamblează paleta. Așază bolul pentru congelare în aparat și pornește-l.
Pasul 3. În timp ce aparatul funcționează, toarnă toate ingredientele. Lasă să se amestece până când se îngroașă, timp de aproximativ 15 minute.
Pasul 4. Servește imediat sau, pentru o consistență mai fermă, transferă amestecul într-un recipient etanș și dă la congelator 2 ore.