Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sorbet de pepene roșu

Rețetă sorbet de pepene roșu
Rețetă sorbet de pepene roșu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g de pulpă de pepene roșu, tăiată cubulețe și fără semințe
• 100 g zahăr pudră
• zeama de la un lime

Mod de preparare

Pasul 1. Lasă la congelator bolul aparatului Cuisinart pentru deserturi reci aproximativ 12 ore.

Pasul 2. Pe suportul pentru paletă al aparatului Cuisinart pentru deserturi reci, asamblează paleta. Așază bolul pentru congelare în aparat și pornește-l.

Pasul 3. În timp ce aparatul funcționează, toarnă toate ingredientele. Lasă să se amestece până când se îngroașă, timp de aproximativ 15 minute.

Pasul 4. Servește imediat sau, pentru o consistență mai fermă, transferă amestecul într-un recipient etanș și dă la congelator 2 ore.