Rețetă înghețată vegană de ciocolată
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 60 g de pudră de cacao |
• 140 g zahăr pudră |
• 70g zahăr brun deschis |
• 400 ml conservă de lapte integral de cocos |
• 400 ml lapte de migdale |
• un praf de sare |
Mod de preparare
Pasul 1. Într-un bol potrivit, bate toate ingredientele până nu mai sunt cocoloașe. Acoperă și lasă să se răcească cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pasul 2. Apoi, bate bine amestecul și toarnă-l în aparatul de înghețată pe care ai montat deja paleta pentru înghețată. Amestecă aproximativ 20 de minute sau până când înghețata începe să se îngroașe.
Pasul 3. Pentru o porție mai moale, servește imediat sau pune-o într-un recipient adecvat și dă la congelator până se întărește.
Pasul 2. Apoi, bate bine amestecul și toarnă-l în aparatul de înghețată pe care ai montat deja paleta pentru înghețată. Amestecă aproximativ 20 de minute sau până când înghețata începe să se îngroașe.
Pasul 3. Pentru o porție mai moale, servește imediat sau pune-o într-un recipient adecvat și dă la congelator până se întărește.