Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată proteică de ciocolată

Rețetă înghețată proteică de ciocolată
Rețetă înghețată proteică de ciocolată

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 căni (500 ml) de lapte de migdale sau alt lapte vegetal (sau lapte obișnuit dacă preferi)
• 1 cană (240 ml) de smântână pentru frișcă (sau o alternativă vegană)
• Sirop de arțar sau miere după gust
• 2 cupe (60g) de pudră proteică (vanilie, ciocolată, sau altă aromă preferată)
• 1/2 cană de unt de arahide natural (fără zahăr adăugat)
• 1 linguriță de extract de vanilie
• Un praf de sare

Mod de preparare

Pasul 1. Într-un blender sau un bol mare, amestecă laptele de migdale, smântâna pentru frișcă, siropul de arțar (sau mierea), pudra proteică, untul de arahide, extractul de vanilie și praful de sare. Amestecă bine până obții un lichid omogen și toate ingredientele sunt bine încorporate. 

Pasul 2. Pornește aparatul de făcut înghețată. Ține cont de precongelarea vasului dacă aparatul necesită acest pas. Toarnă amestecul de înghețată în recipientul aparatului. Asigură-te că nu depășești capacitatea maximă indicată.

Pasul 3. Lasă aparatul să funcționeze până când amestecul devine cremos și are consistența dorită. Acest lucru poate dura între 20 și 40 de minute, în funcție de modelul aparatului și cantitatea de amestec.

Pasul 4. Decorează cu toppinguri, precum fructe proaspete, nuci, chipsuri de ciocolată sau fulgi de cocos, după preferințe.