Rețetă înghețată cremoasă de fistic

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 150 g fistic decojit |
• 400 g lapte cocos gras |
• 100 ml sirop arțar |
• 100 ml lapte migdale |
• 60 g ulei cocos |
• 2 lingurițe extract vanilie |
• un praf de sare |
• fistic mărunțit, pentru decor |
Descriere
Iubești înghețata de fistic? Iată cum să o prepari acasă cu ajutorul aparatului de făcut înghețată Cuisinart!
Mod de preparare
Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul de aparat de înghețată necesită acest pas.
Pasul 2. Pune fisticul într-un bol, adaugă apa fierbinte și lasă-l pentru 30 minute, apoi scoate fisticul și încearcă să îl decojești cât de mult poți.
Pasul 3. Pune toate ingredientele într-un blender și procesează până când compoziția este fină și cremoasă.
Pasul 4. Transferă compoziția în vasul aparatului și pornește aparatul de înghețată.
Pasul 5. Decorează cu fistic mărunțit.
Pasul 6. Servește imediat sau dă înghețata la congelator pentru 4 ore.
Pasul 2. Pune fisticul într-un bol, adaugă apa fierbinte și lasă-l pentru 30 minute, apoi scoate fisticul și încearcă să îl decojești cât de mult poți.
Pasul 3. Pune toate ingredientele într-un blender și procesează până când compoziția este fină și cremoasă.
Pasul 4. Transferă compoziția în vasul aparatului și pornește aparatul de înghețată.
Pasul 5. Decorează cu fistic mărunțit.
Pasul 6. Servește imediat sau dă înghețata la congelator pentru 4 ore.
Preparat cu
-500lei