Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată cremoasă de fistic

Rețetă înghețată cremoasă de fistic
Rețetă înghețată cremoasă de fistic

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 g fistic decojit
• 400 g lapte cocos gras
• 100 ml sirop arțar
• 100 ml lapte migdale
• 60 g ulei cocos
• 2 lingurițe extract vanilie
• un praf de sare
• fistic mărunțit pentru decor

Mod de preparare

Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul de aparat de înghețată necesită acest pas.

Pasul 2. Pune fisticul într-un bol, adaugă apa fierbinte și lasă-l pentru 30 minute, apoi scoate fisticul și încearca să îl decojești cât de mult poți.

Pasul 3. Pune toate ingredientele într-un blender și procesează până când compoziția este fină și cremoasă.

Pasul 4. Transferă compoziția în vasul aparatului șii pornește aparatul de înghețată.

Pasul 5. Decorează cu fistic mărunțit.

Pasul 6. Servește imediat sau dă înghețata la congelator pentru 4 ore.