Rețetă Frosé (Frozen Rosé) homemade
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 750 ml vin rosé |
• 100 g zahăr |
• 250 g căpșuni proaspete |
• zeama de la o lămâie |
• zmeură, căpșuni, mentă pentru decor |
Mod de preparare
1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă aparatul necesită acest pas.
2. Spala bine căpșunile, curăță-le de codiță și taie-le în 4.
3. Pune-le într-un blender și mizează bine până căpșunile sunt mărunțite bine.
4. Amestecă piureul de căpșuni cu vinul rosé, zahărul și zeama de la o lămâie și dă-l la frigider pentru câteva ore sau chiar peste noapte.
5. Scoate vasul aparatului de înghețată din congelator, toarnă amestecul de vin si căpșuni de la frigider și pornește aparatul.
6. Când începe să aibe o consistentă legată, oprește aparatul.
7. Decorează cu căpșuni, zmeură, mentă.
8. Servește imediat acest frose delicios și răcoritor.
2. Spala bine căpșunile, curăță-le de codiță și taie-le în 4.
3. Pune-le într-un blender și mizează bine până căpșunile sunt mărunțite bine.
4. Amestecă piureul de căpșuni cu vinul rosé, zahărul și zeama de la o lămâie și dă-l la frigider pentru câteva ore sau chiar peste noapte.
5. Scoate vasul aparatului de înghețată din congelator, toarnă amestecul de vin si căpșuni de la frigider și pornește aparatul.
6. Când începe să aibe o consistentă legată, oprește aparatul.
7. Decorează cu căpșuni, zmeură, mentă.
8. Servește imediat acest frose delicios și răcoritor.