Rețetă înghețată de avocado

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 300 g avocado (aproximativ 3 avocado mici) |
• 300 ml lapte semidegresat |
• 100 g zahăr tos |
• 1 lingură suc de lamaie |
• 200 ml double cream |
Descriere
Descoperă un mod simplu de a prepara înghetață fresh din doar câteva ingrediente. Înghețata de avocado este un adevărat deliciu culinar!
Mod de preparare
Pasul 1. Într-un robot de bucătărie, adaugă avocado, laptele semidegresat, zahărul tos și sucul de lămâie și mixează până la omogenizare, asigurându-te că nu există cocoloașe.
Pasul 2. Adaugă smântână dublă și amestecă pentru a se combina cu mixul obținut anterior.
Pasul 3. Pentru rezultate optime, pune amestecul în frigider și lasă-l la rece cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pasul 4. În momentul în care vrei să prepari înghețata, amestecă pentru câteva secunde în recipientul cu mixul obținut anterior și toarnă-l în mașina de înghețată.
Pasul 5. Mixează înghețata timp de 30 de minute sau până când ajungi la consistența dorită.
Pasul 6. Servește imediat sau pune la congelator într-un recipient ermetic, pentru o textură mai fermă.
Pasul 2. Adaugă smântână dublă și amestecă pentru a se combina cu mixul obținut anterior.
Pasul 3. Pentru rezultate optime, pune amestecul în frigider și lasă-l la rece cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pasul 4. În momentul în care vrei să prepari înghețata, amestecă pentru câteva secunde în recipientul cu mixul obținut anterior și toarnă-l în mașina de înghețată.
Pasul 5. Mixează înghețata timp de 30 de minute sau până când ajungi la consistența dorită.
Pasul 6. Servește imediat sau pune la congelator într-un recipient ermetic, pentru o textură mai fermă.