Rețetă înghețată de avocado
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 300 g avocado (aproximativ 3 avocado mici) |
• 300 ml lapte semidegresat |
• 100 g zahăr tos |
• 1 lingură suc de lamaie |
• 200 ml double cream |
Mod de preparare
Pasul 1. Într-un robot de bucătărie, adăugați avocado, laptele semidegresat, zahărul tos și sucul de lămâie și mixați până la omogenizare, asigurându-vă că nu există cocoloașe.
Pasul 2. Adăugați smântână dublă și amestecați pentru a se combina cu amestecul obținut anterior.
Pasul 3. Pentru rezultate optime, puneți amestecul în frigider și lăsați-l la rece cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pasul 4. În momentul în care vreți să preparați înghețata, amestecați câteva secunde în recipientul cu mixul obținut anterior și turnați-l în mașina de înghețată.
Pasul 5. Mixați înghețata timp de 30 de minute sau până când ajungeți la consistența dorită.
Pasul 6. Serviți imediat sau puneți la congelator într-un recipient ermetic pentru o textură mai fermă.
Pasul 2. Adăugați smântână dublă și amestecați pentru a se combina cu amestecul obținut anterior.
Pasul 3. Pentru rezultate optime, puneți amestecul în frigider și lăsați-l la rece cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pasul 4. În momentul în care vreți să preparați înghețata, amestecați câteva secunde în recipientul cu mixul obținut anterior și turnați-l în mașina de înghețată.
Pasul 5. Mixați înghețata timp de 30 de minute sau până când ajungeți la consistența dorită.
Pasul 6. Serviți imediat sau puneți la congelator într-un recipient ermetic pentru o textură mai fermă.