Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată Lotus Biscoff

Rețetă înghețată Lotus Biscoff
Rețetă înghețată Lotus Biscoff

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 ml lapte condensat îndulcit
• 250 ml smântână pentru frișcă, 32% grăsime
• 100 g cremă Biscoff (Speculoos)
• 50 g biscuiți Lotus, pentru decor

Descriere

Iată cum poți pregăti un desert Lotus Biscoff rapid și ușor, cu ajutorul aparatelor de înghețată!

Mod de preparare

Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul necesită acest pas.

Pasul 2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.

Pasul 3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.

Pasul 4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.

Pasul 5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.

Pasul 6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel. 

Pasul 7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.