Rețetă înghețată Lotus Biscoff

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 ml lapte condensat îndulcit |
• 250 ml smântână pentru frișcă, 32% grăsime |
• 100 g cremă Biscoff (Speculoos) |
• 50 g biscuiți Lotus, pentru decor |
Descriere
Iată cum poți pregăti un desert Lotus Biscoff rapid și ușor, cu ajutorul aparatelor de înghețată!
Mod de preparare
Pasul 1. Pune vasul aparatului de înghețată în congelator peste noapte, dacă modelul necesită acest pas.
Pasul 2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.
Pasul 3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.
Pasul 4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.
Pasul 5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
Pasul 6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel.
Pasul 7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.
Pasul 2. Într-un vas, amestecă smântâna pentru frișcă cu laptele condensat pană se omogenizeaza bine.
Pasul 3. Adaugă și crema Biscoff și mixează până se încorporează complet.
Pasul 4. Dă compoziția la frigider pentru 1-2 ore.
Pasul 5. Toarnă amestecul răcit în vasul aparatului de înghețată și pornește-l.
Pasul 6. Decorează cu biscuiți Lotus și extra caramel.
Pasul 7. Servește imediat sau păstrează la congelator pentru o înghețată mai fermă.