Rețetă unt de arahide
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g migdale crude |
• o cupă de proteine |
• fulgi de sare de mare (opțional) |
Mod de preparare
Pasul 1. Preîncălziți cuptorul la 200ºC/Ventilator 180ºC/Marcaj de gaz 6.
Pasul 2. Prăjiți migdalele timp de aproximativ 10 minute și apoi lăsați-le să se răcească câteva minute.
Pasul 3. Puneți migdalele și cupa de proteine în Mini Prep Pro și fixați capacul.
Pasul 4. Mixați ținând apăsat în mod continuu butonul de tocare timp de un minut. Migdalele vor începe să formeze o textură asemănătoare pesmetului. Scoateți capacul și curățați părțile laterale ale Mini Prep Pro-ului.
Pasul 5. Adăugați sarea și continuați să mixați, folosind butonul de măcinare, până când nucile sunt netede și cremoase. Adaugă puțin lapte de migdale dacă este necesar.
Pasul 6. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider.
Pasul 2. Prăjiți migdalele timp de aproximativ 10 minute și apoi lăsați-le să se răcească câteva minute.
Pasul 3. Puneți migdalele și cupa de proteine în Mini Prep Pro și fixați capacul.
Pasul 4. Mixați ținând apăsat în mod continuu butonul de tocare timp de un minut. Migdalele vor începe să formeze o textură asemănătoare pesmetului. Scoateți capacul și curățați părțile laterale ale Mini Prep Pro-ului.
Pasul 5. Adăugați sarea și continuați să mixați, folosind butonul de măcinare, până când nucile sunt netede și cremoase. Adaugă puțin lapte de migdale dacă este necesar.
Pasul 6. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider.
Preparat cu
-200lei
Cuisinart
Mini tocător electric, Cuisinart, Roz, ECH4PE, 250W
Compact
Motor puternic
Sistem de blocare automată
5 ani garanție
• in stoc
PRP: 399,99lei
199,99lei