Rețetă de paste roz - rigatoni cu feta și sfeclă
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Ingrediente: |
• 300g paste |
• 300g sfeclă fiartă |
• 150g feta |
• 1 căpățână usturoi |
• 3-4 linguri ulei de măsline |
• 0,5 linguriță sare |
• 0,5 linguriță piper |
• 0,5 linguriță fulgi de chili |
Mod de preparare
Pasul 1. Într-un vas ceramic sau rezistent la cuptor, se adaugă capătana de usturoi, se presară puțină sare și 1-2 linguri de ulei de măsline și se lasă la cuptor la 180°C pentru 25-30 minute.
Pasul 2. După ce usturoiul s-a copt și este moale, se pune în mini tocătorul electric Cuisinart, împreună cu sfecla fiartă, brânza feta, condimentele și 2 linguri de ulei de măsline și se blenduiește până obținem o pastă.
Pasul 3. Pasta de sfeclă se pune peste pastele fierte și se adaugă treptat 100-150ml de apă de la paste, până obținem o consistență cremoasă.
Pasul 4. Se servesc cu feta proaspătă, nuci și pătrunjel.
Pasul 2. După ce usturoiul s-a copt și este moale, se pune în mini tocătorul electric Cuisinart, împreună cu sfecla fiartă, brânza feta, condimentele și 2 linguri de ulei de măsline și se blenduiește până obținem o pastă.
Pasul 3. Pasta de sfeclă se pune peste pastele fierte și se adaugă treptat 100-150ml de apă de la paste, până obținem o consistență cremoasă.
Pasul 4. Se servesc cu feta proaspătă, nuci și pătrunjel.
Preparat cu
-200lei
Cuisinart
Mini tocător electric, Cuisinart, Roz, ECH4PE, 250W
Compact
Motor puternic
Sistem de blocare automată
5 ani garanție
• in stoc
PRP: 399,99lei
199,99lei