Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă drob de miel by Prăjiturela

Rețetă drob de miel by Prăjiturela
Rețetă drob de miel by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru o tavă mică de chec:

Organe de miel: 1 inimă, ½ ficat, ½ plămân, 1 rinichi, 50 g prapur pentru umplutură, 1 prapur mai mare pentru înveliș
• 1 legatură ceapă (5 fire)
• 1 legatură usturoi verde (5 fire)
• 1 legatură pătrunjel
• 1 legătură mărar
• 3 ouă
• sare
• piper

Descriere

Pregătește rețeta de drob de miel din câteva mișcări, cu ajutorului unui robot de bucătărie. Iată cât de simplu obții gustul și consistența perfecte!

Mod de preparare

Pasul 1. Fierbem organele (fără prapur) în apă cu sare pentru 20’-30’ (în funcție de cât de tânăr a fost mielul).

Pasul 2. Le scurgem și le lăsăm la răcit, apoi le tocăm.

Pasul 3. Tocăm si toate verdeturile și prapurul, le amestecăm cu organele, cu ouăle bătute, sare și piper.

Pasul 4. Punem în tavă hârtie de copt, apoi întindem prapurul.

Pasul 5. Presăm în tavă compoziția de drob, o acoperim cu restul de prapur.

Pasul 6. Coacem drobul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30 de minute.