Rețetă drob de miel by Prăjiturela

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru o tavă mică de chec: |
Organe de miel: 1 inimă, ½ ficat, ½ plămân, 1 rinichi, 50 g prapur pentru umplutură, 1 prapur mai mare pentru înveliș |
• 1 legatură ceapă (5 fire) |
• 1 legatură usturoi verde (5 fire) |
• 1 legatură pătrunjel |
• 1 legătură mărar |
• 3 ouă |
• sare |
• piper |
Descriere
Pregătește rețeta de drob de miel din câteva mișcări, cu ajutorului unui robot de bucătărie. Iată cât de simplu obții gustul și consistența perfecte!
Mod de preparare
Pasul 1. Fierbem organele (fără prapur) în apă cu sare pentru 20’-30’ (în funcție de cât de tânăr a fost mielul).
Pasul 2. Le scurgem și le lăsăm la răcit, apoi le tocăm.
Pasul 3. Tocăm si toate verdeturile și prapurul, le amestecăm cu organele, cu ouăle bătute, sare și piper.
Pasul 4. Punem în tavă hârtie de copt, apoi întindem prapurul.
Pasul 5. Presăm în tavă compoziția de drob, o acoperim cu restul de prapur.
Pasul 6. Coacem drobul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30 de minute.
Pasul 2. Le scurgem și le lăsăm la răcit, apoi le tocăm.
Pasul 3. Tocăm si toate verdeturile și prapurul, le amestecăm cu organele, cu ouăle bătute, sare și piper.
Pasul 4. Punem în tavă hârtie de copt, apoi întindem prapurul.
Pasul 5. Presăm în tavă compoziția de drob, o acoperim cu restul de prapur.
Pasul 6. Coacem drobul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 30 de minute.
Preparat cu
-800lei
Cuisinart
Robot de bucătărie, Cuisinart, Albastru, FP1300BE, 550W
550W
2 viteze + funcție pulsare
Curățare ușoară
5 ani garanție
• in stoc
PRP: 2.399,99lei
1.599,99lei