Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brownie cu ciocolată, fără ou

Rețetă brownie cu ciocolată, fără ou
Rețetă brownie cu ciocolată, fără ou

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 g alune albite
• 75 g ciocolată neagră, ruptă în bucăți
• 75 g ciocolată cu lapte, ruptă în bucăți
• 150 g unt înmuiat, plus unt pentru uns
• 150 g făină cu agent de creștere
• 150 ml lapte
• 150 g zahăr pudră
• 60 g amestec de fructe deshidratate

Pentru servire:
• frișcă
• zahăr pudră

Descriere

Aceste super brownie-uri cu ciocolată, fără ou sunt deliciul perfect. Se pregătesc în mai puțin de 45 de minute și le poți servi calde, cu frișcă sau înghețată.

Mod de preparare

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180ºC/350ºF/nivel 4 de gaz.

Pasul 2. Unge și tapetează cu hârtie de copt o cratiță sau o tavă antiaderentă adâncă, aproximativ 25 cm x 20 cm.

Pasul 3. Macină fructele cu coaja lemnoasă la robotul de bucătărie.

Pasul 4. Adaugă ciocolata și macină bine.

Pasul 5. Continuă să adaugi făina cu agent de creștere, laptele și zahărul și amestecă bine de fiecare dată după ce adaugi un ingredient.

Pasul 6. La final, adaugă fructele deshidratate și amestecă rapid cât să se combine.

Pasul 7. Pune amestecul în tava tapetată cu hârtie și netezește cu o spatulă.

Pasul 8. Coace timp de 30 de minute și lasă să se răcească în tavă.

Pasul 9. Taie în porții și servește cu frișcă și zahăr pudră.