Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci

Rețetă steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci
Rețetă steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente:
• 2 bucăți antricot vita angus maturată 30 de zile
• 1 dovlecel
• 4-5 ciuperci
• Sare, piper
• puțin ulei de măsline

Pentru sos:
• 30 ml ulei de măsline
• sucul de la 1/2 lămâie
• sare, puțin cimbru proaspăt

Mod de preparare

1. Se taiet felii de dovlecei și ciuperci și se stropesc cu puțin ulei de măsline. Se pune și sare. Se șterge cât mai bine carnea cu un prosop de hârtie, apoi se stropește si ea cu puțin ulei de măsline.2. Se pun pe o parte de grătar dovleceii și ciupercile, cu sare și puțin ulei de măsline pe planșa încălzită la 180°C. În cealaltă parte se pun feliile de antricot de vită, pe cealaltă planșă încălzită la 260°C. Se lasă câte 2 minute pe fiecare parte. Pentru carne, timpul de gătit poate varia în funcție de grosimea feliilor și de cât de bine doriți să fie gătită.