Rețetă steak de vită la grătar cu dovlecei și ciuperci
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Ingrediente: |
• 2 bucăți antricot vita angus maturată 30 de zile |
• 1 dovlecel |
• 4-5 ciuperci |
• Sare, piper |
• puțin ulei de măsline |
Pentru sos: |
• 30 ml ulei de măsline |
• sucul de la 1/2 lămâie |
• sare, puțin cimbru proaspăt |
Mod de preparare
1. Se taiet felii de dovlecei și ciuperci și se stropesc cu puțin ulei de măsline. Se pune și sare. Se șterge cât mai bine carnea cu un prosop de hârtie, apoi se stropește si ea cu puțin ulei de măsline.2. Se pun pe o parte de grătar dovleceii și ciupercile, cu sare și puțin ulei de măsline pe planșa încălzită la 180°C. În cealaltă parte se pun feliile de antricot de vită, pe cealaltă planșă încălzită la 260°C. Se lasă câte 2 minute pe fiecare parte. Pentru carne, timpul de gătit poate varia în funcție de grosimea feliilor și de cât de bine doriți să fie gătită.
Preparat cu
-1.100lei
Cuisinart
Grătar electric, Cuisinart, Gri, PL50E, 2200W
Fără PFOA
Tavă colectare
Suprafață de gătit generoasă
3 ani garanție
• in stoc
PRP: 1.599,99lei
499,99lei