Rețetă saleuri pufoase cu cașcaval by Daniela Niculi

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 pachet aluat de foietaj (800 grame) |
• 50 g unt topit |
• 1 legătură pătrunjel |
• 4 căței de usturoi |
• 100 g (mozzarella, cheddar, cașcaval etc) în funcție de preferințe. |
• 1 ou bătut |
Descriere
Descoperă o rețetă rapidă cu care poți impresiona orice persoană care îți trece pragul: saleuri delicioase, gata rapid, la airfryer!
Mod de preparare
Pasul 1. Presară făina pe blatul de lucru și întinde foietajul. Unge cu untul topit. Separat, amestecă usturoi cu pătrunjel, presară brânzeturi și acoperă cu încă un aluat de foietaj.
Pasul 2. Taie la jumătate cu un feliator de pizza (poți folosi un cuțit care taie bine). Apoi, feliază în fâșii care se răsucesc.
Pasul 3. Transferă saleurile într-o tavă și lasă la frigider 30 minute.
Pasul 4. Înainte de a scoate saleurile, preîncălzește airfryer-ul pentru 5 minute, folosind programul cu ventilație.
Pasul 5. Unge saleurile cu ou bătut pune-le în airfryer pentru 12 minute.
Pasul 2. Taie la jumătate cu un feliator de pizza (poți folosi un cuțit care taie bine). Apoi, feliază în fâșii care se răsucesc.
Pasul 3. Transferă saleurile într-o tavă și lasă la frigider 30 minute.
Pasul 4. Înainte de a scoate saleurile, preîncălzește airfryer-ul pentru 5 minute, folosind programul cu ventilație.
Pasul 5. Unge saleurile cu ou bătut pune-le în airfryer pentru 12 minute.
Preparat cu
-200lei