Rețetă saleuri la airfryer by Daniela Niculi
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 pachet aluat de foietaj (800 grame) |
• 50 g unt topit |
• 1 legătură pătrunjel |
• 4 căței de usturoi |
• 100 g (mozzarella, cheddar, cașcaval etc) în funcție de preferințe. |
• 1 ou bătut |
Mod de preparare
Pasul 1. Se presară făina pe blatul de lucru și se întinde foietajul. Se unge cu untul topit. Separat, se amestecă usturoi cu pătrunjel, se presară brânzeturi și se acoperă cu încă un aluat de foietaj.
Pasul 2. Se taie la jumătate cu un feliator de pizza (puteți folosi un cuțit care taie bine). Apoi se feliază în fâșii care se răsucesc.
Pasul 3. Se transferă saleurile într-o tavă și se lasă la frigider 30 minute.
Pasul 4. Înainte de a scoate saleurile, se preîncălzește airfryer-ul pentru 5 minute, folosind programul cu ventilație.
Pasul 5. Se ung saleurile cu ou batut si se introduc în airfryer pentru 12 minute.
Pasul 2. Se taie la jumătate cu un feliator de pizza (puteți folosi un cuțit care taie bine). Apoi se feliază în fâșii care se răsucesc.
Pasul 3. Se transferă saleurile într-o tavă și se lasă la frigider 30 minute.
Pasul 4. Înainte de a scoate saleurile, se preîncălzește airfryer-ul pentru 5 minute, folosind programul cu ventilație.
Pasul 5. Se ung saleurile cu ou batut si se introduc în airfryer pentru 12 minute.
Preparat cu
-700lei