Rețetă piept de rață la grill

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2–3 piepturi de rață, în funcție de mărime |
• sare |
• piper negru proaspăt măcinat |
• 2 cepe roșii, curățate și tăiate în felii |
Pentru servire: |
• muștar de Dijon |
Descriere
Incredibil de aromată și gata în mai puțin de o oră, această rețetă de piept de rață rață la grătar este ușor de urmat și necesită foarte puțină pregătire. Servește cu cartofi mici și mazăre cu mentă pentru o cină ușoară.
Mod de preparare
Pasul 1. Usucă pieptul de rață, pentru a absorbi excesul de umiditate și condimentează-l pe ambele părți cu sare și piper.
Pasul 2. Montează placa de grătar și încălzește aparatul Multi Cooker la MEDIUM. Când indicatorul luminează verde, așază pieptul de rață, cu pielea în jos, pe tava grătarului și gătește-l aproximativ 20-30 de minute, întorcându-l la jumătatea duratei de gătire. (în funcție de cât de groase sunt piepturile de rață).
Pasul 3. Când au mai rămas 10 minute din timpul de gătire, pune feliile de ceapă pe tava grătarului și gătește-le până când sunt gata, întorcându-le din când în când.
Pasul 4. Lasă rața să se odihnească câteva minute înainte de a o felia. Servește cu ceapa gătită și muștar de Dijon.
Pasul 2. Montează placa de grătar și încălzește aparatul Multi Cooker la MEDIUM. Când indicatorul luminează verde, așază pieptul de rață, cu pielea în jos, pe tava grătarului și gătește-l aproximativ 20-30 de minute, întorcându-l la jumătatea duratei de gătire. (în funcție de cât de groase sunt piepturile de rață).
Pasul 3. Când au mai rămas 10 minute din timpul de gătire, pune feliile de ceapă pe tava grătarului și gătește-le până când sunt gata, întorcându-le din când în când.
Pasul 4. Lasă rața să se odihnească câteva minute înainte de a o felia. Servește cu ceapa gătită și muștar de Dijon.
Preparat cu
-500lei